11.5.2022

TUE TUOTTAJAA – SUO­MI­RUO­KAA RY:N HY­VÄN­TE­KE­VÄI­SYYS KAMPANJA

Ihana Merja Sirviö Art lähti tukemaan omalla työllään suomalaisen alkuruoan tuottajia. Lue lisää alla olevan linkin kautta ja tule sinäkin tukemaan!

Olen jo kauan miettinyt keinoja, miten voisin taiteeni avulla tukea suomalaisen ruoan alkutuotantoa, erityisesti hädässä olevia maatiloja. Nyt siitä vihdoin tulee totta – tie hyväntekeväisyyteen avautui yhteistyöstä Suomiruokaa ry:n kanssa. Miten voit antaa tukeasi maatiloille taiteeni avulla?

Olen suunnitellut Merja Sirviö Art -nettikaupan tuotevalikoimiin taidetuotteita, joita ostaessasi lahjoitat rahaa suomalaisen ruoan alkutuottajille Suomiruokaa ry:n kautta.

Löydät kaikki tukituotteet täältä: https://holvi.com/…/section/tue-tuottajaa-suomiruokaa-ry/ Valikoimissa on A5-kokoisia taidekortteja (sisältää kampanjatekstin), jää­kaap­pi­mag­neet­te­ja, leikkuulauta, leivinliina/käsipyyhe, korvakorut ja palapeli. Taidetuotteiden painokuvat ovat alkuperältään taiteilija Merja Sirviön kalkkimaalauksia. Osa tuotteista on ennakkomyynnissä su 22.5.2022 klo 23.59 asti, jonka jälkeen tilaamme kyseiset tuotteet valmistajilta ja toimitamme ne tilaajille heti, kun saamme ne varastoon (2–4 vk).

Tämän jälkeen tuotteita tulee olemaan rajattu määrä verkkokaupassani. Kaikki kampanjatuotteet on valmistettu/painettu Suomessa. Tuotekohtaiset lahjoitussummat ovat suuruudeltaan 2-18 e/tuote. Tarkemmat tiedot löydät verkkokaupastani tuotetiedoista. Tämä hy­vän­te­ke­väi­syys­kam­pan­ja Merja Sirviö Art osalta on voimassa su 10.7.2022 asti, jonka jälkeen katsomme, kuinka voimme jatkossa olla avuksi. Tilitämme tilatuista tuotteista kertyneet lahjoitusvarat kuukausittain suoraan Suomiruokaa ry:lle (RA/2022/603).

Suomiruokaa ry ohjaa varat niitä eniten tarvitseville maatiloille. Tuottajien tuki voi olla esimerkiksi vuoden rehut lehmälle, lannoitteet kasvihuoneelle tai vaikkapa vapaan viikonlopun kustantaminen tuottajaperheelle. Tehdään taiteella hyvää!

Tule mukaan!

Sinun tuellasi on merkitystä.

YRITTÄJÄ, haastan sinut mukaan!

Onko sinulla tuotteita tai palveluita, joiden avulla voisit tulla mukaan Tue tuottajaa -hy­vän­te­ke­väi­syys­kam­pan­jaan?

Ota yhteyttä: https://suomiruokaa.fi/yhteystiedot-1 .

Mainontaa tukemaan saat käyttöösi Tue tuottajaa -kampanjalogon. Ps. Ennakkomyynnissä on myös muita uusia Merja Sirviö Art taidetuotteita: https://holvi.com/shop/merjasirvioart/section/ennakkomyynti/ Lämpimästi tervetuloa mukaan auttamaan taiteen voimalla suomalaisia alkutuottajia! Pienikin apu on osa suurta kokonaisuutta.

Merja Sirviö, taiteilija